Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin dişlerinin olduğunu görmek

Rüyada bebeğin dişlerinin olduğunu görmek

Rüyada bebeğin dişlerinin olduğunu görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, asla yüksünmeyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin dişlerinin olduğunu gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Rüyada küçük bebeğin diş çıkardığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişleri olan erkek bebek görmek doğru işler yapacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada dişleri olan bebek doğurmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek darda kalacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek diş çıkardığını görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebekte diş görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin diş çıkarması görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Rüyada dişleriyle doğan bebek görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, böylece yüzünün güleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments