Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediz görmek

Rüyada yediz görmek

Rüyada yediz görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Rüyada yediz gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Rüyada yediz bebek doğurmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yediz bebek görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yediz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Rüyada yediz doğurduğunu görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yediz erkek bebek görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendine döneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments