Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedinci kata çıkmak

Rüyada yedinci kata çıkmak

Rüyada yedinci kata çıkmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, huzura erileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, eşlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada yedinci kata çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Rüyada yedinci kata çıkmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, enerjisini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve kat çıkmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada çatı kata çıkmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Rüyada üçüncü kata çıkmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kötü düşmana, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst katlara çıkmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sermayesinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada üst kata çıkmak istihdam edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments