Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi tepe görmek

Rüyada yedi tepe görmek

Rüyada yedi tepe görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada yedi tepe gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Rüyada yedi tepe görmek hasta ve üzgün olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Rüyada tepeden denizi seyretmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tepe çıkmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada tepenin üstünde olmak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yeni işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek endişelerinin son bulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun tepesinde olmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada saçının tepesini kel görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments