Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun tepesinde olmak

Rüyada uçurumun tepesinde olmak

Rüyada uçurumun tepesinde olmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha akılcı davranmaya özen gösterin.

Rüyada uçurumun tepesinde olmak çok başarılı işlere adım atacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada tepelerde kar görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Rüyada tepede bayrak görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir tepede olduğunu görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tepeye çıkmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tepeden uçmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, borcunun da hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tepeden denizi seyretmek ekonomik gücün çoğalacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments