Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden denizi seyretmek

Rüyada tepeden denizi seyretmek

Rüyada tepeden denizi seyretmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulur.

Rüyada tepeden denizi seyretmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada tepeden denizi seyretmek makbul olan mallar edineceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden seyretmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden manzara seyretmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalettir.

Rüyada dalgalı deniz seyretmek konforundan da ödün vereceğine, doğruluğu bulacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada evden deniz seyretmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden denizi seyretmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek nimet bolluğu yaşayacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi yüksekten seyretmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments