Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil yavrusu görmek

Rüyada fil yavrusu görmek

Rüyada fil yavrusu görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kırgınlıkların biteceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Rüyada fil ve yavrularını görmek durgun giden işlerin açılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü yavru fil görmek çok başarılı adımlar atacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, harcama gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada yavru fil görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret eder.

Rüyada yavru filler görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusu beslemek işlerinin baltalanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına yorulur.

Rüyada yavru fil beslemek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, şansın kaçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments