Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın başlı yılan görmek

Rüyada kadın başlı yılan görmek

Rüyada kadın başlı yılan görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hastalıklarının düzeleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kadın başlı yılan gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada kadın başlı yılan görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada köpek başlı yılan görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada insan başlı yılan görmek iyi bir kariyer edineceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işarettir.

Rüyada iki başlı sarı yılan görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok başlı yılan görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yedi başlı yılan görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek çok başarılı olunacağına, lüks içinde olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki başlı yılan görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments