Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazmayan kalem görmek

Rüyada yazmayan kalem görmek

Rüyada yazmayan kalem görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, bekar ise evleneceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada yazmayan kalem gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada yazmayan kalem görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor yazma görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada yazma bağlamak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna işarettir.

Rüyada yazma yemeni görmek yeni adımlar atacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Rüyada ölüden yazma almak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada sarı yazma takmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada lacivert yazma görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe yazma almak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments