Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma bağlamak

Rüyada yazma bağlamak

Rüyada yazma bağlamak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, can sıkıntısının geçeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yazma bağlamak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada yazma bağlamak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, umutsuzluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yazma bağlamak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada birine okuma yazma öğretmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazma taktığını görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada okuma yazma öğrenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kısmetlerinden olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı pullu yazma görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yazma görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına işaret eder.

Rüyada yazma dağıtmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments