Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor yazma görmek

Rüyada mor yazma görmek

Rüyada mor yazma görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor yazma gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Rüyada mor yazma görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada mor yazma örtmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada okuma yazma öğretmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatının iplerini eline alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yazma görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye yazma almak bunun farkına varacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada bordo yazma görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada yazma dikmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yazma tülbent görmek geç de olsa huzura erileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments