Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden yazma almak

Rüyada ölüden yazma almak

Rüyada ölüden yazma almak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden yazma almak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Rüyada ölüden yazma almak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, yardımcı olmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işarettir.

Rüyada yazma dağıtmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük yazma görmek elindeki imkanların artacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada yeşil yazma görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yazma takmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazma oyası görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yazma kenarı görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yazma yapmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments