Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma yemeni görmek

Rüyada yazma yemeni görmek

Rüyada yazma yemeni görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazma yemeni gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Rüyada yazma yemeni görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başına yemeni bağlamak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yemeni oyalamak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeni vermek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada mavi yemeni görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, çok büyük borçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeni dağıtmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yemeni örtmek elde bulunan paranın tükeneceğine, fakirlerin güleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yemeni görmek işlerinin baltalanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments