Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe yazma almak

Rüyada pembe yazma almak

Rüyada pembe yazma almak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, içebileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada pembe yazma almak gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Rüyada pembe yazma almak gülen gözlerin ışığının söneceğine, bol muhabbette olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe yazma örtmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada pembe yazma görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yazma görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazma istemek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sarı yazma görmek ekmeğin kesileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yazma yemeni görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, zorlukların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil yazma görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments