Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini melek olarak görmek

Rüyada kendini melek olarak görmek

Rüyada kendini melek olarak görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada kendini melek olarak gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Rüyada meleğe aşık olmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına delalet eder.

Rüyada melek dövmesi görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada altın melek kolye görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kara melek görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada melek tüyü görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyilik meleği görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dört büyük melek görmek kendisini ailesine vereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, aradığı çareleri bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kılığında melek görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, planlarının bozulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments