Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleğin konuştuğunu görmek

Rüyada meleğin konuştuğunu görmek

Rüyada meleğin konuştuğunu görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kazancının düşeceğine delalet eder.

Rüyada meleğin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Rüyada meleğin konuştuğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada buluttan melek görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Rüyada küçük melek görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada melekten haber almak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, eşlerin boşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada melekten korkmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, huzurlu günlerin geleceğine, konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sırtının yere gelmeyeceğine, sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek uçtuğunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, doğru yolu bulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada dört meleği görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments