Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağ kazmak

Rüyada bağ kazmak

Rüyada bağ kazmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kendi işine sahip olacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada bağ kazmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada bağ kazmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bağ bahçe satın almak haksızlıklara maruz kalınacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının bağlı olduğunu görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağlı olmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı bağlı kadın görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağlı havlayan köpek görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada ellerinin bağlandığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada bağlı beyaz köpek görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments