Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaz ve kış görmek

Rüyada yaz ve kış görmek

Rüyada yaz ve kış görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, canının kıymetini bileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaz ve kış gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaz ve kış görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kış armudu görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışlık kıyafetler görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada yazdan kışa geçmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kışlık eldiven görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışlık bot görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada kış günü görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments