Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazdan kışa geçmek

Rüyada yazdan kışa geçmek

Rüyada yazdan kışa geçmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Rüyada yazdan kışa geçmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada yazdan kışa geçmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Rüyada kışlık kıyafetler görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kış elması görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada kışlık çorap görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kar kış görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kış ayında denize girmek kişinin esenlik bulacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kış mevsimi görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışlık manto görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments