Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışlık eldiven görmek

Rüyada kışlık eldiven görmek

Rüyada kışlık eldiven görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, idealist davranacağına, kafasının rahat edeceğine, rızkın genişleyeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Rüyada kışlık eldiven gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada kışlık eldiven görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada kış kar görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kış kavunu görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazdan kışa geçmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çabalarının boşa çıkacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada kış ayını görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, planlarının işe yarayacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada kış mevsiminde denize girmek diploma ve meslek sahibi olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışlık bot görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments