Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kış günü görmek

Rüyada kış günü görmek

Rüyada kış günü görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sevinçli haberlere, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulur.

Rüyada kış günü gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada kış günü görmek hayırlı işe, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kış günü denize girmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına delalettir.

Rüyada kış kabağı görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama delalet eder.

Rüyada kışlık giyinmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada kış mevsiminde denize girmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada kış görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada kışlık çorap görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışlık eldiven görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments