Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışlık bot görmek

Rüyada kışlık bot görmek

Rüyada kışlık bot görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, bol rızık sahibi olunacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada kışlık bot gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada kışlık bot görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kış kabağı görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kış karpuzu görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, şan şöhret kazanacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada kışlık kıyafet görmek hainlik yapacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kış hurması görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kış mevsimi görmek dileklerin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışlık erzak görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışlık çorap görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeniden can bulacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments