Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavrulu kedi görmek

Rüyada yavrulu kedi görmek

Rüyada yavrulu kedi görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavrulu kedi gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada anne kedi ve yavrularını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bol kazanç elde edileceğine, yeni bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sarı yavru kedi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada kara kedi yavruları görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusunu öldürmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu tutmak bir sebeple çok zarar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments