Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne kedi ve yavrularını görmek

Rüyada anne kedi ve yavrularını görmek

Rüyada anne kedi ve yavrularını görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada anne kedi ve yavrularını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada anne ve yavru kedi görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada anne kedi ve yavrusunu görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve annesini görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet etmektedir.

Rüyada anne kedi ve yavrularını görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, daha fazla para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kedi yavrusu görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kediyi sevmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada yavrulamış kedi görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavrulu kedi görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments