Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru köpeği beslemek

Rüyada yavru köpeği beslemek

Rüyada yavru köpeği beslemek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor durumlara düşeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada yavru köpeği beslemek gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada köpek yavrusu beslemek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Rüyada yavru köpek beslemek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada yavru köpeği beslemek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada köpek yavrusunu beslemek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi beslemek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yeni şeyler deneneceğine tabir olunur.

Rüyada ördek yavrusu beslemek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına inanılır.

Rüyada ayı yavrusu beslemek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek yeni bir eve sahip olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments