Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yavrusu almak

Rüyada ördek yavrusu almak

Rüyada ördek yavrusu almak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu almak gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Rüyada yavru ördek beslemek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ördek yavrusu beslemek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek ve yavrularını görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek ardından yeni bir işe gireceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments