Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan yavru kedi görmek

Rüyada uyuyan yavru kedi görmek

Rüyada uyuyan yavru kedi görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uyuyan yavru kedi gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada yavru kediden korkmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedi ezmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Rüyada kedinin yavrusunu görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin yavrularını görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru kedi görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu görmek gelirinin sürekli olacağına, işinin de hep yürüyeceğine, her şeyin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin yavrularını emzirdiğini görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments