Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fil yavrusu görmek

Rüyada siyah fil yavrusu görmek

Rüyada siyah fil yavrusu görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sermayesinin çoğalacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yapılan planların alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah fil yavrusu gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek tartışma yaşayacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru fil görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu beslemek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusu öldürmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yavru filler görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu doğurmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fil yavrusunu görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yavru fil görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, rahat erileceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments