Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe bozmak

Rüyada bahçe bozmak

Rüyada bahçe bozmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, huzur bulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe bozmak gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada bahçe bozmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, giden birinin geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada nafile oruç bozmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilmeyerek oruç bozmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada unutarak oruç bozduğunu görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine büyü bozmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, sorunlarını bitireceğine inanılır.

Rüyada bilmeden oruç bozduğunu görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments