Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine büyü bozmak

Rüyada kendine büyü bozmak

Rüyada kendine büyü bozmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kendine büyü bozmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, karanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara büyü bozmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, dertlerin ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada büyü bozdurduğunu görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyü bozdurmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hocaya büyü bozdurmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Rüyada büyü bozmak kısa sürede başarısının artacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, işlerin aksamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyü bozduğunu görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine büyü bozmak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayat boyu desteği olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments