Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak

Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak

Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalettir.

Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Rüyada nişanlanıp nişanı bozmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nişanını bozmak koltuğunun da yükseleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin nişan bozduğunu görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kıdem atlayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanı bozduğunu görmek verimliliğinin de artacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, şeref ve rütbeye alamet etmektedir.

Rüyada nişan bozmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada nişan bozduğunu görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine inanılır.

Rüyada nişanı bozmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Rüyada evlilik bozmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments