Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmeden oruç bozduğunu görmek

Rüyada bilmeden oruç bozduğunu görmek

Rüyada bilmeden oruç bozduğunu görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, takdir toplayacağına, mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmeden oruç bozduğunu gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada oruçlu bozmak müjdeli haberle geleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada unutarak oruç bozmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada bilmeden oruç bozduğunu görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada orucu bozmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, onlardan medet umacağına delalettir.

Rüyada üzümle oruç bozmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruç unutarak bozmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, onları gücendireceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments