Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nafile oruç bozmak

Rüyada nafile oruç bozmak

Rüyada nafile oruç bozmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nafile oruç bozmak gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Rüyada nafile oruç bozmak geçim derdinin sona ereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada nafile oruç tutmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada nafile namaz kıldığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nafile namaz kılmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, tövbe etmeden vefata, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada nafile namazı kılmak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin oruç bozduğunu görmek zararın gittikçe daha da artacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak torunlarına dahi yeteceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, afiyete ereceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments