Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yılan öldürmek

Rüyada yatakta yılan öldürmek

Rüyada yatakta yılan öldürmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yatakta yılan öldürmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yılanı yatakta görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada yatakta siyah yılan görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada yatakta sarı yılan görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, özel hayatında mutlu olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret eder.

Rüyada yatağın içinde yılan görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağının altında yılan görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı yatağında görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments