Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı yatakta görmek

Rüyada yılanı yatakta görmek

Rüyada yılanı yatakta görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, geçim derdinden kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Rüyada yılanı yatakta gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada yılanı yatakta görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, deşarj olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada yatakta sarı yılan görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işarettir.

Rüyada yatağında yılan görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odasında siyah yılan görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın içinde yılan görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, gayrimenkul işine girileceğine, dedikodu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak üstünde yılan görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yılan görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yatak altında yılan görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments