Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı yatağında görmek

Rüyada yılanı yatağında görmek

Rüyada yılanı yatağında görmek adını aklamayı başaracağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı yatağında gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Rüyada yatakta beyaz yılan görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yılanlar görmek kötü bir duruma düşüleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, başarılı adımlar atılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta yılan öldürmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret eder.

Rüyada yatağımda yılan görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağın üzerinde yılan görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta sarı yılan görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada yatağında yılan görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, makamını garantileyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments