Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta siyah yılan görmek

Rüyada yatakta siyah yılan görmek

Rüyada yatakta siyah yılan görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta siyah yılan gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yatakta siyah yılan görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak odasında siyah yılan görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet eder.

Rüyada siyah yatak görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine inanılır.

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, dertlerine derman arayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yatak odası görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta siyah örümcek görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı yatakta görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments