Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın içinde yılan görmek

Rüyada yatağın içinde yılan görmek

Rüyada yatağın içinde yılan görmek üzüntülerin daha da artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağın içinde yılan gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada yatağın içinde yılan görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada yatak içinde yılan görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada yatağın içinde para görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet eder.

Rüyada yatağın içinde fare görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, zorlukları atlatacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde yatak görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada yatağın içinde iğne görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalettir.

Rüyada yatağın içinde kedi görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments