Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaka görmek

Rüyada siyah kaka görmek

Rüyada siyah kaka görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, gelirinin çoğalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, hidayete ereceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına inanılır.

Rüyada siyah kaka gördüyseniz:

  • Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız veya kafanızda olabileceklere dahil düşünceler netleşmiş olsa bile, diğerleri, kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler.

Rüyada siyah kaka yapmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, üzüntülü haberler alacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaka görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına işarettir.

Rüyada her yere kaka yapmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru kaka görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Rüyada evde kaka yapmak güçten düşeceğine, yorulacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada herkesin içinde kaka yapmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalettir.

Rüyada kakayla uğraşmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kakalı bez yıkamak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments