Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta elma görmek

Rüyada yatakta elma görmek

Rüyada yatakta elma görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, herkesten ileriye gideceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, endişelerin biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta elma gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada yatakta elma görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalettir.

Rüyada uçarak elma toplamak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

Rüyada ata elma yedirmek insanların hayranlığını kazanacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza inanılır.

Rüyada ölmüş birinden elma almak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada denizden elma toplamak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayva ve elma toplamak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada küçük yeşil elma yemek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sepete elma toplamak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments