Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak elma toplamak

Rüyada uçarak elma toplamak

Rüyada uçarak elma toplamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalettir.

Rüyada uçarak elma toplamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Rüyada uçarak elma toplamak geçirilen zor günlerin unutulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada ekşi elma toplamak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma toplamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada daldan elma toplamak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz elma toplamak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden kırmızı elma toplamak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar ve elma toplamak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments