Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden elma almak

Rüyada ölmüş birinden elma almak

Rüyada ölmüş birinden elma almak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bundan hayır göreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden elma almak gördüyseniz:

  • Mali yönden ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sebep olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında elma görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, elindeki malların gideceğine işarettir.

Rüyada elma kompostosu görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, azalacağına delalettir.

Rüyada elma ve portakal yemek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Rüyada incir ve elma toplamak zahmete ve meşakkate düşeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı elma toplamak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada çürük elma almak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments