Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ve yatak görmek

Rüyada yorgan ve yatak görmek

Rüyada yorgan ve yatak görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına delalettir.

Rüyada yorgan ve yatak gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada evde yatak yorgan görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada yatak yorgan katlamak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada yorgan ve yatak görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada yatak yorgan dikmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, elindekini de bitireceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yatak yorgan yıkamak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan taşımak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments