Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak satın almak

Rüyada yatak satın almak

Rüyada yatak satın almak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, yalan söyleyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sorunların kalmayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak satın almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yatak satın aldığını görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yatak odası satın almak bereketli ve hayırlı olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, ismini herkese duyuracağına işaret eder.

Rüyada yatak örtüsü satın almak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak satın almak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine inanılır.

Rüyada bluz satın almak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı satın almak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulur.

Rüyada beyaz perde satın almak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, güven kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kilim satın almak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments