Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt satın aldığını görmek

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hem yeni yerler göreceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yardımının olacağına delalettir.

Rüyada yoğurt satın aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada yoğurt satın almak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işarettir.

Rüyada ayna satın aldığını görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalettir.

Rüyada çay satın aldığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine yorulur.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Rüyada patates satın aldığını görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, hüsrana uğratacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Rüyada yatak satın aldığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments