Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak örtüsü satın almak

Rüyada yatak örtüsü satın almak

Rüyada yatak örtüsü satın almak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, doktordan doktora koşturacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak örtüsü satın almak gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Rüyada yatak örtüsü satın almak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada masa örtüsü satın almak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yatak örtüsünü düzeltmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak örtüsü görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments