Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın altında yılan görmek

Rüyada yatağın altında yılan görmek

Rüyada yatağın altında yılan görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, onlara değer vereceğine, hasretlerin biteceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada yatağın altında yılan gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Rüyada yatağın altında yılan görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada yatak altında yılan görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, helal rızık elde edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yatağının altında yılan görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek hak yolundan ayrılmayacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağında yılan görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Rüyada yatakta yılanlar görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yılan öldürmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments