Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağında yılan görmek

Rüyada yatağında yılan görmek

Rüyada yatağında yılan görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada yatağında yılan gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Rüyada yatakta kara yılan görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulur.

Rüyada yatağımda yılan görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yılanlar görmek dinden çıkacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yatakta yılan öldürmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Rüyada yatağının altında yılan görmek rahat rahat yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada yatağın içinde yılan görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek büyük bir yükten kurtulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta siyah yılan görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments