Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağımda yılan görmek

Rüyada yatağımda yılan görmek

Rüyada yatağımda yılan görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, içinin de rahat edeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerin düzgün gideceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, eğlenceli günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yatağımda yılan gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada yatağının altında yılan görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yatağın altında yılan görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yatak odasında siyah yılan görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın üstünde yılan görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, insanların hayır dualarını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı yatağında görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak üzerinde yılan görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağın üzerinde yılan görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak altında yılan görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments