Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağına çiş yapmak

Rüyada yatağına çiş yapmak

Rüyada yatağına çiş yapmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, verilen sözlerin tutulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağına çiş yapmak gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yatağına çiş yapmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yatakta çiş yapmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yatağa çiş yapmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yatağa çişini yapmak tüm kederinin uçup gideceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çok uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta çiş görmek hayır dualarına nail olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada durmadan çiş yapmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments